Nagy Imre Emlékház

Híreink

Tisztelt Látogatónk!

banner

   Örömmel üdvözöljük Önt a Nagy Imre Emlékház megújult weboldalán.
   Emlékházunk teljes felújítása óta immár három év telt el, három eseményekben gazdag esztendő. Fogadtunk civil szervezeteket, iskolákat, magánembereket, megemlékezéseket szerveztünk, s intézményünk tudományos konferenciáknak is helyt adott. Mindezt tettük azért, hogy névadónk, Nagy Imre szellemi, politikai és erkölcsi örökségét a lehető legszélesebb nyilvánosság számára ismertté tegyük, azt ápoljuk és őrizzük.
   Örömmel töltött el bennünket, hogy diákok és tanáraik milyen nagy számban jelentek meg az Emlékházban - úgy gondoljuk, korszerű kiállításunk méltán népszerű a fiatalok körében, s ezt emlékkönyvünk melegszívű bejegyzései is bizonyítják.
   Ugyanennyire fontos volt - és lesz számunkra az az állhatatos munka, mellyel konferenciák és megemlékezések sorát szerveztük meg, teremtettünk ezekre alkalmat, biztosítottunk méltó környezetet, legyen szó alkalmi vagy rendszeres eseményekről. Öt önálló kiadványt jelentettünk meg, három megjelenését pedig támogattuk.
   E három esztendő s sűrű programunk tapasztalata hívta életre a gondolatot, hogy a korábbinál informatívabb, napra készebb, jóval több kapcsolódó anyagot bemutató weboldalt készítsünk. Megújult nyitólapunkon friss információkat találhatnak az aktuális eseményekről, az Emlékház életéről havi bontásban, ezeket kiegészítjük fotógalériákkal, videó- és hangfelvételekkel is, a Dokumentumok menüpontban pedig állandó jellegű médiafájlok között tallózhat olvasónk.
   Reméljük új weboldalunkon minden szükséges információt megtalál, s nemsokára - akár visszatérő vendégünkként is - személyesen üdvözölhetjük Önt látogatóink között!

A Nagy Imre Emlékház munkatársai

MTA Nagy Imre Emlékház
1026 Budapest, Orsó u. 43
Tel./fax: 06-1-392-5011, 06-1-392-5012

TÉRKÉP

NYITVA TARTÁS

ALAPÍTVÁNY

FACEBOOK OLDAL

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA

KIEMELT FÉNYKÉPEK